filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Dam tot Damloop: De Marathon met Warming-Up Dinner

  • komedie, drama
  • 90 min
  • Special

Tickets inclusief maaltijd zijn uitverkocht, het is nog wel mogelijk om een regulier ticket voor enkel de film te kopen. Voorpret bij De Fabriek voor de Dam tot Damloop met de vertoning van de Nederlandse moderne klassieker De Marathon! Voorafgaand aan de film serveren wij een heerlijke voedzame maaltijd in Café Fabriek. Of je nu deelneemt aan de wedstrijd of je als fanatiek supporter klaarstaat om je favoriete loper aan te moedigen, met onze Warming-Up Dinner + Film kom je alvast helemaal in de stemming. Kom genieten van een heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd in een ontspannen sfeer en bereid je optimaal voor op deze iconische hardloopwedstrijd. 

Vier Rotterdamse gozers werken al jaren gebroederlijk samen in de garage van een van hen. Als de belastingnood aan de man komt, krijgt het kwartet het lumineuze idee om de Marathon van Rotterdam te lopen in ruil voor sponsorgelden. De manke knecht Youssef ontfermt zich als trainer over het stel, wiens enige sportieve ervaring klaverjassen is. De vergelijking met All Stars ligt voor de hand, maar qua toon en gevoel heeft dit tragikomische debuut van commercialmaker Diederik Koopal meer weg van The Full Monty.

Een ticket is inclusief film én diner (exclusief drankjes). Diner inloop is tussen 18.30 en 19.00 uur, De Marathon start om 20.00 uur. Tickets inclusief maaltijd zijn uitverkocht, het is nog wel mogelijk om een regulier ticket voor enkel de film te kopen.

Modal Title

Any content could go in here.

×